Vinst på Lidingöloppet MTB 😀

Publicerat: 4 maj, 2019 i Uncategorized

Jag hade en bra känsla i kroppen när vi stod på startlinjen.

Det var ett dramatisk Lidingölopp mtb i år. Det var två krascher vid starten men jag låg före och var inte med i dem.

Jennie Stenerhag, Åsa Erlandsson och jag fick tidigt en lucka. Ganska snart var Hanna Bergman (som var med i den första kraschen) ikapp oss. Vi fyra hade ett bra samarbete men tyvärr kraschade Åsa in i en bom och blev tvungen att bryta.

Vi övrigade fortsatte att turas om att dra. Längst ner på en lång backe insåg vi att vi hade åkt fel och blev tvungen att vända. Vi alla var skapligt sur på funktionären som visade oss fel.

Vi blev nu tvungen att jaga ikapp tre She riders tjejer. Någon stans här fick Hanna punktering.

När vi var ikapp de framförvarande tjejerna så råkade jag åka fel igen. Jag var skapligt förbannad då. Jennie lyckades då få en lucka på 20 s. Återigen blev jag tvungen att jaga.

När det var ca 2, 5 mil kvar var jag ifatt Jennie. De sista km till mål var en katt och råtta lek. Ingen ville ligga först men eftersom jag hade dragit väldigt mycket så vägrade jag att dra de sista kilometerna. Vid tunneln innan mål gjorde jag en spurt till kurvorna för att där kunna utnyttja min styrka på kurvor. Jag fick en liten lucka och spurtade till mig en skön vinst! 😀

Min S-work epic rullade snabbt ❤️ och jag kände mig stark. Jag är otroligt glad att få starta säsongen såhär bra.

Det var så kallt att jag blev tvungen att ta hjälp med tänderna för att få upp champagnekorken 😅.

Fotograf: Pål Stålnacke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s