Skidtävling

Publicerat: 2 februari, 2019 i Uncategorized

Idag tävlade jag längdskidor för första gången på flera år. Det var en tuff kuperad bana på 53 km och snön som föll gjorde det inte lättare.

Jag var lite nervös innan start och funderade på vad jag hade gett mig in på men har jag bestämt mig för något så löper jag linan ut.

Jag kände mig stark uppför på diagonalåkningen men stakningen var en annan femma. På myrarna fick jag slita i motvinden. Efter 3h och 49 min var jag glad och nöjd i mål. Lyckades även komma in på en andra plats.

Jag kunde inte fått bättre träning än vad jag fick idag. Men det var sjukt jobbigt, vilket egentligen inte är så konstigt med tanke på att jag inte satsar på skidor och inte tränar så mycket stakning. Skidåkning är iaf en väldig bra komplementträning till cykling och jag kommer att fortsätta träna så mycket skidor jag kan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s