Cykelvasan 2018

Publicerat: 12 augusti, 2018 i Uncategorized

Cykelvasan gick tyvärr inte som jag hade önskat.

Jag hängde med bra i startbacken men var sen inte tillräckligt stark för att hänga med täten. Benen svarade inte och jag fick inte upp pulsen. Det var inte alls kul att tävla och jag var nästan på väg att bryta. Påminde mig själv att jag inte är en person som bryter och ger upp. Fortsatte därmed att jaga. Blev tillslut spurt om en 11:e plats som slutade med att jag blev indragen i en krasch. Jag kom undan med skrapsår och en lätt stukad fot.

Efter att ha slickat såren så har jag analyserat varför kroppen inte reagerade som jag ville. Förra helgen var tuff och slitsam med två långlopp i rad. När man tävlar långlopp så förbränns mycket energi och det är då viktigt att äta. Jag åt troligtvis för lite. Dessutom borde jag ha vilat helt två dagar efter den hårda helgen. Jag körde tung styrketräning och intervaller.

Nu lär jag mig av mina misstag och blickar framåt samtidigt som jag minns min senaste seger för tre veckor sedan. Då fick jag äran att köra med långloppscupens kamera på Engelbrektsturen. Filmen finns att se här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s