Tävlingskalender

Publicerat: 2 juni, 2018 i Uncategorized

Jag har fått önskemål att lägga ut vilka tävlingar jag ska cykla i år. Därför har jag nu gjort en till sida ”tävlingskalender 2018” på min hemsida.

Där kan ni se de tävlingar jag planerar att att ställa upp i. Som ni också kan se så har jag skrivit VM i xcm, dvs världsmästerskap i mtb långlopp. Jag satsar på att bli uttagen till VM men om jag blir det återstår att se.

Jag ska göra mitt bästa för att nå dit. Ett av kriterierna för att bli uttagen är att komma bland de fem bästa på en deltävling i UCI MTB MARATHON SERIES (xcm motsvarighet till världscup). Därför kommer jag 7:e Juli tävla Furusjø rundt som ingår i UCI MTB MARATHON SERIES.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s