Långa lugnet i farozonen

Publicerat: 25 maj, 2018 i Uncategorized

Usch jag avskyr att bli sjuk!!

Igår började jag få torrhetskänsla i halsen vilket jag ibland brukar få när jag är på gränsen att bli sjuk. Jag hoppades att känslan bara berodde på den höga värmen som råder men idag har jag känt mig febrig och haft grönt slem och snor. Har tagit allergitablett men det hjälpte inte så tyvärr är det något skit jag har fått i kroppen.

Känner mig lite bitter att jag har blivit krasslig då jag såg fram emot att tävla Långa Lugnet på söndag.

Men än finns hoppet kvar och jag håller jag alla tummar och tår att jag kommer att känna mig frisk som en nötkärna och kan tävla som planerat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s