Vinst på Ottarsloppet

Publicerat: 13 maj, 2018 i Uncategorized

Igår var det Billingeracet som är årets första deltävling på långloppscupen. Det är en av mina favorttävlingar då det är en roliga bana i det vackra landskapet med vitsippor och alla äppelträd som blommar.

I år blev det dock inget Billinge för min del då jag istället gick på min kompis bröllop.

Eftersom det inte blev någon tävling i helgen så valde jag att cykla Ottarsloppet i torsdags. Det var första gången som jag cyklade denna tävling så det var lite spännande att se hur banan skulle vara.

Det visade sig vara mycket singeltracks upp och ner på en ås. Det var torrt och därmed en lättåkt bana som man cyklade två varv på.

Jag hann inte värma upp så mycket innan start och eftersom vi hade gemensam start med herrarna så blev det en chockstart för min del. Efter 30 min så började jag dock komma igång och hamnade i en grupp som körde i lagom tempo. Jag kände mig ganska stark och vid varvningen fick jag veta att det var flera minuter bak till andra tjej. Tillslut efter 52km kom jag i mål 7 min före Louise Rundqvist som kom på en andra plats.

Idag har jag cyklat långdistans på lvg i 10 mil med det härliga gänget från café Le Mond. Det blev en fin runda runt omkring på Ekerö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s