Tävlingspremiär

Publicerat: 4 maj, 2018 i Uncategorized

Imorgon är det dags för Lidingöloppet MTB och därmed blir det tävlingspremiär för mig i år.

Förra året var min första tävling redan i slutet av februari och vid den här tiden på året så hade jag hunnit med att tävla flera internationella tävlingar på landsväg. Därför har det känns lite konstigt att jag inte har börjat tävla än.

De senaste dagarna har min kropp känt sig allt mer taggad på att få börja tävla och det typ kryper i kroppen av förväntan.

Igår kände jag att jag hade fått en låsning i bröstryggen. Låsningar i bröstryggen kan försämra andningen och det ville jag verkligen inte ha imorgon. Jag hade tur och lyckades få en tid idag hos Fredrik på Incuro som kunde åtgärda det.

Därefter åkte jag och mina föräldrar till Lidingö för att reka lite på banan.

Nu ser jag fram emot att tävla imorgon!

kommentarer
  1. Nysa skriver:

    Lycka till bästa Emmy- Jag håller tummarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s