Lerfest

Publicerat: 29 april, 2018 i Uncategorized

Efter idag kan jag säga att jag ordentligt har kört in min mountainbike.

Idag hade vi säsongsupptakt i vårt team TCM. Jag, Ronnie och Max träffades i Västerhaninge för att sedan cykla sörmlandsleden till Lida. Vi cyklade ganska snabbt i skogen på stigar med klipphällar, stenar, rötter och massvis med lera, för att hinna i tid till den bestämda samlingspunkten i Lida.

I Lida ökade vårt lilla gäng med 40 % när Sebastian och Nils dök upp. Vi fortsatte där att cykla på olika tekniska partier, vilket var perfekt för mig som inte har cyklat så mycket i skogen i år eller rättare sagt på fyra år.

Efter att ha cyklat 4h+ i regn och 6°C var jag åter hemma lerig, kall och väldigt nöjd. Det var roligt att träffa några från teamet och att få utmana sig själv på de tekniska delarna. Jag vurpade några gånger men det var bara att skratta och kliva upp på cykeln igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s