Bergsintervaller

Publicerat: 10 april, 2018 i Uncategorized

Det har mest blivit tröskelintervaller för mig de senaste månaderna. Men nu är det mindre än en månad kvar till årets första tävling och då behöver jag få upp min syrekapacitet. Därför stod det VO2max intervaller på mitt schema idag.

Jag värmde upp i 15 min och sen sattes intervallerna igång.

Det blev tillslut tio stycken fyra minuters bergsintervaller. Vilan varierade mellan en till fem minuter.

Jag kände mig faktiskt riktigt stark idag på ”backarna”. Det är första gången som jag använder en wattmätare på cykel utomhus så det var roligt att se vilka tal jag kunde ligga och pressa på. I snitt varierade watten mellan 250-300 (max 684W).

Det var extra motiverande att cykla intervaller när jag fick hejarop från bilisterna som åkte om mig.

När intervallerna var klar så lyxade jag till det med en milkshake innan jag fortsatte cykelturen hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s