Vinterträning

Publicerat: 23 mars, 2018 i Uncategorized

Snart är det april. Vad tiden går snabbt! För ett år sedan tävlade jag för fullt i Belgien. Känns lite konstigt att tänka på det när jag fortfarande är inne i min uppbyggnadsträning.

Jag har inte haft lika mycket tid att träna i år då jag jobbar. Har därför försökt att träna klokt och lyssnat på kroppen för att inte bli sjuk eller skadad. Jag har tränat varierat med löpning, längdskidåkningen, cykling och gym. I en typisk träningsvecka har jag gjort 2-3 st intervallpass, 2 st styrkepass och lite distans där emellan. Om jag har varit stressad så har jag minskat ner träningsmängden för att träningen ska gå in i kroppen och inte ut. Jag har mått bättre och känt mig mer utvilad. Trots att det inte har blivit så mycket träning så har jag ändå känt mig stark.

”Spiderman” är en av de roligaste stabilitetsövningar som jag regelbundet tränar.

Kände mig stark när jag gjorde 3x70kg i knäböj (ca 25% mer än min kroppsvikt) efter att ha gjort 8×67.5 kg precis innan.

Skate tillsammans mad pappa och Malin. Bra konditionsträning och benträning.

Det har även blivit några härliga cykelturer i vinter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s