Klubbyte och nytt cykelmärke

Publicerat: 1 februari, 2018 i Uncategorized

Jag har en spännande nyhet att berätta. Till den här säsongen har jag bytt klubb. Jag kommer att tävla för team TCM som är ett stockholmskt lag och har sitt säte i Tyresö. De har en härligt stöttande atmosfär i teamet och ledningen. De vill mitt bästa och gör allt för att jag ska ha de bästa förutsättningarna samtidigt som de inte vill sätta några krav på mig. Detta gör att jag känner mig bekväm och lugn, samtidigt som det blir extra motiverande att tävla och ha roligt.

I och med detta klubbyte så kommer jag att ha många bra produkter som kan hjälpa mig i min satsning. Jag kommer bland annat använda energi från Powerbar, glasögon från Julbo och hjälm från Bell. Dessutom kommer jag byta cykelmärke till Specialized, vilket är ett av de absolut bästa märke ute på marknaden. Jag kommer äntligen att ha en superlätt fulldämpad mtb anpassad till mig och med 29” hjul. Det kommer att bli grymt bra!

Min chockerande lätta cx. Längtar tills jag även får min mtb!

Läs gärna även pressreleasen! 😀 https://www.tcmcykel.se/team-tcm-sweden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s