Summering av 2017

Publicerat: 8 januari, 2018 i Uncategorized

Tänk vad tiden har gått snabbt. Nu har redan ett nytt år börjat och när jag tänker tillbaks på året som har varit, har det hänt väldigt mycket.

2017 var säsongen jag för första gången tävlade för ett utländskt lag. Jag hade redan under hösten 2016 bestämt mig för att jag behövde tävla fler internationella tävlingar, för att utvecklas som cyklist. Jag kom i kontakt med Nico som skulle starta ett nytt belgiskt klubblag, ”Equano cycling team” och han ville ha med mig i sitt lag. Tack vare teamet fick jag tävla många tävlingar, träffa nya människor och fick kompisar för livet.

wp-1485965965640.jpg

2017 var säsongen då jag träffade Maarten, en belgisk driven och sympatisk före detta tävlingscyklist som äger ett coolt gym ” Het Atelier Fitness” i Sint Niklaas. Han förstod sig på mig och min träningsfilosofi väldigt bra och jag kände att han kunde utveckla och göra mig tryggare i min cykling. Därför kom vi på våren överens om att han skulle bli min tränare. Jag är väldigt glad att jag träffade honom. Han lärde mig mycket, inte bara om fysisk träning utan han gav mig även många mentala råd.

IMG-20170720-WA0000

2017 var säsongen där jag gjorde flest tävlingsstarter under ett år. Det blev 26 stycken, varav 16 av dem var i UCI-klass, dvs där jag tävlade mot proffs. När jag ser tillbaks på året kan jag konstatera att dessa hårda tävlingar gjorde mig starkare både fysiskt och psykiskt. Från att i början av året inte kunna hänga med klungan till mål, hade jag senare under året blivit så pass stark att jag kunde vara med där framme och tampas med världseliten.

IMG_6909

2017 var säsongen jag representerade Sverige på tre landslagsuppdrag, varav en var en världscup där jag tyvärr var med i en otäck krasch och var tvungen att bryta.

FB_IMG_1500839332149

2017 var säsongen då jag insåg att landsvägscykling inte är vad jag vill fortsätta att satsa på. Mer om detta kommer i ett senare inlägg.

Nu ser jag fram emot vad år 2018 har för spännande att erbjuda.

Jag vill tacka alla som har stöttat mig genom året som har varit. Tack till Equano cycling team och stab för all support och för att jag fick vara del av laget. Tack Härnösands CK som har gjort min belgiska satsning möjligt och som alltid har stöttat mig. Ni är som en extra familj till mig! ❤ Tack mina egna sponsorer: Liv, Jaguarverken och GripGrab. Tack Maarten och min styrketränare Pierre. Sist men inte minst, tack min familj som finns där i all väder och vind.

wp-image--68002384

received_10209531104410658

FB_IMG_1497212940250

Big thanks for great support of my cycling year 2017! I want to thank Equano cycling team and the staff and that I had the chance of being a part of the team. I also want to thank my old and very supporting team Härnösands CK. Härnösands CK made my dream about competing international true (Equano cycling team, Belgium) and supported me all the way. You are like a family to me! ❤ I would like to thank my sponsors: Liv, Jaguarverken och GripGrab. Thanks Maarten and my power coach Pierre. At last I would like to give a thanks to my family who are always close to me.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s