SM blev en besvikelse 

Publicerat: 30 juni, 2017 i Uncategorized

För snart en vecka sedan gick SM i linje på landsvägscykel, vilket var mitt stora mål för säsongen. 
Jag hade tränat på bra och började komma i form när jag två veckor innan SM fick hög feber och rejält med hosta. Det var väldigt stressigt för mig men jag försökte ta en dag i taget och vila så mycket som möjligt. 

Dagarna innan sm gick snabbt och jag var tvungen att bestämma mig om jag skulle tävla det svenska mästerskapet eller inte. Eftersom det här var mitt stora mål så bestämde jag mig för att delta och hålla tummarna att jag skulle känna mig återställd. Jag var riktigt laddad och hade förberett mig så gott jag kunnat. Banan passade mig med kurvor, kupering och gruspartier. När starten gick försökte jag positionera mig så att jag skulle ha koll på de tre personer som jag trodde var starkast. När vi kom in på gruspartiet och hastigheten ökades så svarade inte min kropp som normalt. Jag hade det riktigt kämpigt, kände mig väldigt svag och när det sedan lugnade ner sig i klungan fick jag hostattacker och hade det svårt att få ner syre i lungorna. Efter två varv på banan bestämde jag mig för att bryta. Det var verkligen en bitter och besviken känsla. Jag visste hur viktigt SM var för att bli uttagen att representera Sverige på de kommande landslagsuppdragen.

Nu är jag iaf återställd, har äntligen ingen hosta och jag kan andas normalt igen. Den här veckan efter SM har jag tagit det lugnt och börjat träna lite som jag har kännt för. Det har bland annat blivit myrträning och mtb (superroligt var det).

kommentarer
  1. Måste ha blivit en skön träningsrunda idag med tanke på vädret. Det vore kul att ta några sommarbilder på dig när du är ute och kör.

  2. Säg till när det passar dig. Om du vill slå en signal eller skicka ett text så är mitt nummer 076 2424497.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s