Vår överallt 

Publicerat: 19 mars, 2017 i Uncategorized

Det var strålande solsken idag så det kändes verkligen rätt att göra premiär på landsvägscykeln här i Sverige. Jag var inte ensam med den tanken. Jag mötte flera klungor av cyklister men även rullskidsåkare och löpare. Alla ville passa på att njuta av det vackra vädret. Det fanns vårtecken överallt; jag hörde talgoxarnas cykelpump-liknade kvitter, såg hur tussilago lyste gula på vägkanterna, flyttfåglar som tog paus på en åker och golfarna som slog ut bollar för fullt. 

Jag har haft en tuff vecka med maximala intervaller så kände mig sliten idag. Imorgon blir det vila, då jag åker till Belgien igen för att tävla. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s