Nytt PB! :D

Publicerat: 13 mars, 2017 i Uncategorized

Jag är supernöjd och glad efter att ha slagit personbästa på djupa knäböj idag. När jag utan problem klarade 67.5 kg som var mitt ett år gamla rekord, så kände jag mig riktig stark. Efter en hel del high five med min styrketränare så hamnade det nya rekordet på 72,5 kg! Tack Pierre för att du tror på mig och har gjort mig så här stark! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s