Kvällscykling under fullmåne.

Publicerat: 10 februari, 2017 i Uncategorized

Jag var väldigt trött i mina ben efter dagens styrketräning så jag var inte särskilt sugen på att sticka ut och cykla distans på eftermiddagen.

Det började skymma när jag väl var ombytt och klar för att cykla så jag tog med min halv laddade lampa och höll tummarna att batteriet skulle räcka. Det blev ett litet läskigt pass då det var fullmåne och jag valde att cykla på grusvägar långt inne i skogen.

Vägarna och omgivningen såg verkligen annorlunda ut i mörkret och jag började inbilla mig saker som inte fanns. Jag trodde att jag skulle hitta lika bra som på ljusa dagen men jag hamnade jag i en återvändsgränd och fick vända och testa en ny grusväg. Plötsligt böjade lampan att blinka för att varna om att batteriet började ta slut. Turligt nog hade jag då hittat en väg som jag kände igen och jag kom välbehållen hem. 

kommentarer
  1. Jag antar att du har bra GPS-utrustning med dig, på hojen och din smartphone? Innan jag köpte min första samsung lyckades jag gå vilse i skogarna kring Tornbergasjön en kall vinterdag. Kändes lite pinsamt.

    • Emmy Thelberg skriver:

      Ja det är ju lite jobbigt att komma vilse. Jag köpte en bra gps förra året men eftersom jag ansåg mig hitta bra på grusvägarna i Haningeskogarna så hade jag inte med mig den… men jag har alltid telefonen med mig utifall att det skulle bli riktigt krisigt 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s