Presskonferens i Belgien 

Publicerat: 1 februari, 2017 i Uncategorized

Den gångna helgen har varit spännande med många nya intryck. 

I torsdags flög jag ner till Belgien för att ha presskonferens med mitt nya lag på fredagen. Jag var lite nervös och spänd inför resan då jag aldrig hade träffat någon i teamet tidigare. Dessutom skulle jag för första gången träffa de två kvinnor som jag ska sova över hos när jag är i Belgien. 

När jag landade i Brussels airport blev jag varmt mottagen av de två damerna Karina och Gerlinda som stod och höll i en skylt ”Welcome Emmy”. Den spänning som jag hade känt, lättade nästan på engång. De var jättetrevliga, öppna och fyllda med positiv energi, så en framtid med att bo hos dessa snälla kvinnor kändes inte svårt att föreställa sig. 

Resten av resan var intensiv men kunde inte ha gått bättre. På torsdagen träffade jag vår team manager, hämtade cykelkläderna mm, hälsade på Karinas dotter och barn, samt så tränade jag på ett coolt gym (Het Atelier Fitnes) som är sponsor till Equano Cycling team. På fredagen åkte jag till Het Atelier Fitnes igen för att cykla grymt jobbiga intervaller (10 st 6 min, vila 2 min). 

Efter passet blev jag lyxigt bortskämd med en färskpressad juice som bestod av äpple, morötter och rödbeta. 

På fredagskvällen var det dags för presskonferens med laget. När jag fick höra att det skulle komma fler än 100 personer och lyssna så blev jag nervös igen. 

Presskonferensen gick väldigt bra. Jag träffade mina lagkamrater för första gången och alla var trevliga. Det kändes väldigt skönt att äntligen få möta dem. Intervjun på engelska gick också bra. Jag har börjat inse att jag är bättre än vad jag tror på engelska 😉 När fredagen var slut så var jag väldigt trött av alla nya synintryck men också glad att ha träffat laget och ledningen. 

Det blev en kort visit i Belgien, då jag redan åkte hem i lördags. Ändå tycker jag att det var värt att åka ner dit, för nu känner jag mig mer mentalt förberedd inför tävlingspremiären den 26/2.

kommentarer
  1. Bosse Selin skriver:

    Kul att du fick ett fint mottagande och verkar trivas i nya omgivningen

  2. Carina Högström skriver:

    Stort lycka till!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s