Energigivande träning

Publicerat: 24 januari, 2017 i Uncategorized

Vilken fantastisk bra start på dagen det blev idag. Jag börjar inte skolan förrän kl 14 så jag passade på att njuta av det vackra vädret och cyklade 2:40h ute med min cx. Det är verkligen härligt att cykla när det känns lätt samtidigt som solen skiner och det inte är allt för kallt ute. Jag verkligen njöt av passet.

Nu sitter jag i bussen påväg till skolan, boostad med energi och redo att möta resten av dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s