Äntligen intervaller

Publicerat: 7 januari, 2017 i Uncategorized

God fortsättning på det nya året!

Det har tagit enligt min mening alldeles för lång tid att komma tillbaka från halsflussen. Jag har haft högre puls än normalt i många dagar så har därför tränat lågintensiv men igår gjorde jag mina första intervaller på tre veckor. Det blev tre styckena 20 minuters intervaller under tröskelintensitet. Det kändes bra att få pressa sig lite men jag måste erkänna att jag var jättetrött efteråt, vilket egentligen inte var så konstigt.

Idag passade jag på att njuta av det svenska, vackra vintervädret och cyklade 2 h och 40 min ute på oplogade vägar. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s