Härnösands ck

Publicerat: 14 december, 2016 i Uncategorized

Som ni säkert har hört så kommer jag nästa år att vidga mina vyer och tävla för det belgiska laget Equano cycling team. Nytt för kommande säsong är att jag även kommer byta klubb i Sverige.

Tidigare i höst gjorde jag det klart med min moderklubb Härnösands ck att jag återigen ska tävla landsväg för dem. Härnösand har alltid varit för mig som en enda stor cykelfamilj, så det känns tryggt att ha dem på hemmaplan. Det viktigaste av allt är att de tror på att jag kan komma långt och att de tänker göra allt vad de kan för att stötta mig att nå mina målsättningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s