Snöpulsning men på cykel

Publicerat: 13 december, 2016 i Uncategorized

Det blev ett riktigt spännande träningspass på cykeln för mig i söndags. För er som mot all förmodan missade det, så snöade det för fullt. Det var inte ett sådant där lätt pudersnö, utan det var tung blötsnö som hamnade på marken. Jag hade 3-4h distansträning på schemat, vilket jag hellre tränar utomhus än inomhus. Jag hade en perfekt runda inplanerad, med många grusvägar. 

Plogbilarna jobbade för fullt men många av bilvägarna som jag till en början cyklade på var fortfarande oplogade och bestod istället av hjulspår. Det var väldigt klurigt att cykla på dem, en riktig balansträning blev det. Jag var flera gånger påväg att ramla men lyckades hålla mig kvar på cykeln. Tillslut kom jag till mina efterlängtade grusvägar men oj vad jag svor över dem, för det fortsatte att vara slirigt med djupa hjulspår. Jag var optimistisk och tänkte att snart borde hjulspåren sluta och då borde det bli mindre slirigt. Jag hade rätt vid min gissning men istället för slirigt blev det grymt jobbigt att cykla i den tunga blötsnön. Det blev som snöpulsning fast med cykel. Om jag svor mycket förut så kan jag säga att jag svor mer nu. Eftersom det gick så sakta cykla så hann jag iaf njuta av den fina utsikten. 

Jag fick tillslut korta av rundan och cykla på bilvägar hem men det blev iaf en vinterlig tur på 3h och 15 min. 

kommentarer
 1. Anders skriver:

  Hej! Hur mycket styrketräning kör du?

 2. Anders skriver:

  Du ser ut som en brottare, stark kropp 🙂

 3. Emmy Thelberg skriver:

  Det har jag aldrig tänkt på men jag kan hålla med dig att jag har mycket muskler för att vara cyklist men det beror nog på att jag har lätt att få större muskler.

 4. Anders skriver:

  Roligt 🙂 Då passar du perfekt i brottning 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s