Får inte träna

Publicerat: 15 november, 2016 i Uncategorized

Idag börjar jag skolan kl 13 så i normala fall brukar jag då träna ett pass på förmiddagen. Tyvärr har jag fått en förkylning, ingen feber men känner dock av den och bör därför inte träna. Istället tog jag en väldig lång sovmorgon så att jag snabbare ska bli frisk igen. Det är självklart tråkigt att bli sjuk men hellre nu än under tävlingssäsongen. 

Igår fick jag se ett smakprov på hur mitt belgiska teams cykelkläder kommer se ut. En snygg mix med svart och blått.

Det kommer bli roligt att köra med dessa färger och bli en del av gemenskapen i laget. Tyvärr kunde jag inte vara med på lagträffet som de hade i helgen. Det verkar som att de fick en bra träning tillsammans 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s