Genomfrusen 

Publicerat: 25 oktober, 2016 i Uncategorized

Jag måste säga att ibland blir jag imponerad av mig själv. Tidigare idag var jag ute i regnet och cyklade tröskel intervaller. Skulle det ha varit 20 grader så hade det inte varit några problem men nu var det bara 5 ynka grader!! Det är bra att man får upp värmen när man tränar intervaller men när dessa är klar och jag skulle cykla hemmåt så blev det riktigt kallt. Efter 2,5 timme var jag genomfrusen men äntligen hemma. 

kommentarer
  1. Det är bara hårdingar som cyklar i sånt här väder. Så jag lät hojen stå idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s