Finbesök och cx

Publicerat: 24 oktober, 2016 i Uncategorized

Min kära kompis Angelica Edvardsson var hemma hos mig i helgen. Hon behövde övernattning då hon skulle tävla cykelcross vid norra Djurgården på lördagen. Det blev lite trångt med alla cyklar så de fick vara ute i trapphuset (undra vad grannarna tänkte).

Jag hade planerat in att köra långt och länge på lördagen samtidigt som jag ville titta på tävlingen som gick kl 13. Min lösning blev att först cykla med Fredrikshof och sedan cykla direkt till Djurgården. Jag lyckades att hinna till starten, trots all trafik inne i stan. 🙂 Angelica såg stark ut och låg trea nästan från start, vilket hon med bravur höll till mål. Emma Johansson vann och Rikke Lönne från Danmark kom tvåa. 

Jag måste erkänna att jag hade myror i benen, var väldig sugen på att tävla när jag såg banan, cyklisterna och kände av stämningen från publiken.

Jag har tidigare haft funderingar på att tävla cx nu i höst men av olika anledningar så blev det inget för mig. Vem vet, det kanske blir cx nästa år istället 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s