Kamratmästerskap och nytt rekord

Publicerat: 17 oktober, 2016 i Uncategorized

I lördags hade min klubb en kamratmästerskap som innebar att vi för ovanlighetens skulle cyklade sakta i en skön prat-fart. Vi var ett stort gäng och det var verkligen roligt att träffa alla härliga människor. Vi samlades vid Stureplan och cyklade på fina vägar i Norrort bla på kurviga och små vägar i Vallentuna. Rundan var 8 mil och avslutades med ett foto utanför Dramaten. 

Påvägen hem träffade på Stefan Jansson som är en duktig fotograf. När jag ändå var klädd för träning så passade han på att ta några foton 🙂 

Igår utmanade jag mig själv med att hänga med min granne som är en löpare. Vi sprang 22 km på stigar och grusvägar, vilket är superlångt för mig som har cykelben men jag orkade så nu har jag ett nytt distans rekord 🙂 Men måste erkänna att jag har lite träningsvärk i vaderna idag. 

kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s