Equano cycling team

Publicerat: 13 oktober, 2016 i Uncategorized

I tidigare inlägg har jag nämnt att jag har börjat planera inför nästa säsong.

Jag har som mål att om två år vara med i världseliten, vilket innebär att jag vill ha en sådan kapacitet att jag på stora, internationella tävlingar är med och avgör dessa. 

För att kunna uppfylla mitt mål, behöver jag cykla fler stora tävlingar så att jag får mer erfarenhet. Tyvärr finns det inte många sådana i Sverige. Därför har jag nu på hösten hört mig för med olika internationella team som har ett bra tävlingsprogram.

För ett tag sedan bestämde jag mig för att köra för det belgiska laget Equano cycling team. Det är ett nystartad klubblag som är stationerad i staden Sint Niklaas. Jag har inte träffat teamet än men min uppfattning är att det kommer vara ett bra lag att utvecklas i och att människorna runt omkring är positiva och kommer göra allt för att vi i laget ska trivas.

kommentarer
  1. Martin S. skriver:

    Gratulerar, ska bli intressant att följa!

  2. Ola T skriver:

    Jättekul Emmy, det är du verkligen värd!

  3. […] tävlar för stockholmsklubben CK Stockholm är nu klar för det nystartade belgiska klubblaget Equano cycling team. Emmy som har god erfarenhet av internationella tävlingar både med klubblag och landslag satsar […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s