Slut med vila, dags att träna

Publicerat: 5 oktober, 2016 i Uncategorized

I måndags träffade jag min tränare Thomas för att analysera året som gått och diskutera vad jag behöver bli bättre på till nästa år. 

Det här året har jag blivit bättre på igångdragen, dvs att på kort tid få upp en hög hastighet, vilket är bra för att kunna få en lucka. Vid dessa igångdrag märkte jag att jag inte orkade hålla hastigheten särskilt länge, så det vill jag bli bättre på till nästa år. I år har jag kört fler stora och internationella tävlingar och har därmed kunnat jämföra mig med världseliten. Jag känner mig nöjd med hur jag kan positionera mig i klungorna men när hastigheten har blivit hög så blev det tufft för mig. Jag behöver helt enkelt bli starkare, få bättre tröskel och bli van med höga hastigheter. Att cykla tempo är också något som jag vill utveckla mig på. 

I mådags startade äntligen min uppbyggnadssäsong så nu har jag mer än fyra månader på mig att träna innan min första tävling.

Första cykelpasset på mer än tre veckor. Ett riktigt höstväder, började med en klarblå himmel som plötsligt blev molnigt och regnigt.

kommentarer
  1. Jag gillar Trollsta som ligger i närheten. Du kan svänga höger efter gården här och ta Trollstavägen genom den lilla byn. Det finns tre stycken runstenar att titta på och några fina gårdar och hus, sen kommer man ut vid Grödby.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s