Säsongen är över

Publicerat: 19 september, 2016 i Uncategorized

Det har gått lite mer än en vecka sedan jag tävlade Velathon och därmed den sista tävlingen för den här säsongen. 

Jag måste säga att jag är nöjd med hur det har gått. Jag uppfylllde mitt mål att tävla för landslaget och det med råge. Det har blivit fem landslagsuppdrag och en hel del erfarenheter som jag kan ta med mig till kommande säsonger. Nu när jag har min efterlängtade vila, har jag kunnat planera inför nästa säsong. Mer om detta i senare inlägg.

Säsongsvila för mig innebär att jag kan träna vad jag känner för och när jag känner för det. Det är jätteviktigt att jag får återupphämta mig, för att menatalt och fysiskt orka med höst och vinterträningen.

Eftersom jag har mer tid för annat så har jag under helgen passat på att åka hem till familjen och umgås med dem. I lördags var vi ute i skogen och plockade massvis av kantareller. Det är verkligen rogivande att komma ut i naturen, undan från vardagsstresset. 

Sedan åkte vi till stugan, paddlade och myste framför brasan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s