Min första världscup

Publicerat: 19 augusti, 2016 i Uncategorized

Jag blev väldigt glad att det tillslut blev ett landslag till världscupen i Vårgårda. Speciellt med tanke på att det är på hemmaplan och att Svt kommer att sända tävlingen. I måndags ringde Jonas Ljungblad mig och frågade om jag ville köra för gult och blått och självklart ville jag det.

Så nu sitter jag i Stockholm ck:s Scoda påväg ner till Vårgårda tillsammans med Thomas Backteman som har blivit tillförordnad team-manger i helgen. Kl. 18.30 ska vi alla träffas och äta middag tillsammans och ta det lugnt efter den långa bilresan. Den här helgen kommer att bli superspännande! Jag kommer att få möta toppskiktet i världseliten och hårdare konkurrans än på sön finns inte. Det kommer att bli tufft, riktigt tufft och jag ska göra mitt allra bästa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s