På spåret

Publicerat: 9 juli, 2016 i Uncategorized

Efter att ha haft några härliga sommardagar med familjen så är det åter dags för mig att åka tillbaks till Stockholm. 

I torsdags firade jag och Hanna vår storasyster i efterskott genom att cykla Dressin i delsbo. På morgonen fick Malin se på Hundraåringen som klev ut genom ett fönster och försvann för att få rätt feeling inför hennes hemliga äventyr. När vi närmade oss Delsbo så hade hon självklat gissat rätt på vad vi skulle göra. Det var första gången som vi cyklade dressin så det blev lika spännande för oss alla. Efter fyra timmar på spåret var vi mer än nöjda.

Imorgon kommer jag tillsammans med några i mitt lag åka ner till Skövde för att tävla u6 som börjar på måndag. Jag hoppas att jag har samma bra känsla i kroppen som förra veckan då jag körde en swe-cup i Burseryd. Då var det en rolig och krävande bana med backar men även grusvägar som hade blivit leriga av all regn. Jag var stark men var inte beredd när Ida Erngren tävlades för Crescent gjorde en attack. Fick jobba och när vi nästan var ikapp så stack nästa Crescents tjej. Eftersom det var en tuff bana så splittrades klungan och jag tillsammans med fyra till var i den jagande gruppen efter Ida och den andra tjejen i hennes lag. Tillslut så tappade även Emma och Moa och det var bara jag, Eva Lindskog och Sara Mustonen kvar. Sara vägrade att hjälpa till att dra, eftersom hon hade sina klubbkompisar där framme. Hon vann Spurten om tredje platsen och jag kom på fjärde plats totalt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s