SM i linje

Publicerat: 29 juni, 2016 i Uncategorized

Nu har det gått fyra dagar sedan jag körde SM i linje.

Kroppen kände sig pigg, jag var positiv laddad inför tävlingen och jag hade gjort mina förberedelser som planerad. Jag hade till och med målat naglarna och flätat in band i klubbens färger 😉

image

Det var 44 st som kom till start på den varma midsommardagen. Hastigheten var som väntat hög nästan från start då alla ville positionera sig inför kurvorna. Men det var Emma Johansson som la i den extra växeln. Det märktes tidigt att hon hade som plan att attackera i backarna och kurvorna för att trötta ut oss andra, en riktig katt- och råttanlek.

Jag försökte ligga långt framme men det var tufft och i en tvär högerkurva innan en kort brant backe så blev jag knuffad och var tvungen att bromsa till. Självklart gjordes en attack då och jag hamnade efter. Fick därmed jaga en bra stund för att komma ikapp täten. Sen var jag trött och tappade vid en igångdrag på platten.

image

Efter ett halvt varv var vi åter ikapp täten. Då Emma attackerade vid en brant backe så var det några framför mig som tappade och jag orkade inte dra ikapp. Det slutade med att jag och Moa från Mölndal var ensam kvar i den jagande truppen. Vi gjorde ett bra samarbete där jag drog i backarna och där vi turades om att dra på platten.

image

Jag hamnade tillslut på en 10:e plats. Jag är inte nöjd med mitt resultat men jag gjorde mitt bästa så nu tar jag nya tag och blickar framåt.

Jag måste tilägga att det var tråkigt för sporten att 33 st av de startande blev avplockade pga att de bara låg 3,5 min efter den sista servicebilen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s