SMACK-serien

Publicerat: 19 maj, 2016 i Uncategorized

Igår gjorde jag en rejäl genomkörare genom att cykla SMACK-serien som är en träningstävling. Det var första gången som jag deltog i den så visste inte exakt vad som väntade mig. 

Det var många som kom till start så de fick dela in oss i tre grupper. Damerna fick stå i andra led tillsammans med herrar seniorer. Vi höll ett förvånansvärt högt tempo (medel 41,2 km/h) på de öppna fälten med all vind. Jag testade kroppen genom att försöka mig på attacker på det första varvet. Det kändes tungt och jag hade en väldig hög puls så valde då att ligga i klungan och ta så lite vind som möjligt men samtidigt ha koll på konkurrenterna. 

Efter fyra varv blev det en spurt där jag fick hjälp av mastern (Chrippa mfl) i Stockhoms ck att dra upp och vinna den. Det var jättekul att cykla tillsammans med dem. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s