En glad överraskning 

Publicerat: 18 maj, 2016 i Uncategorized

Här om dagen ringde förbundskaptenen till mig. Jag trodde att han ville prata om tävlingslägret i Belgien men där hade jag fel. Han frågade istället mig om jag ville vara med på ett landslagsuppdrag i Tyskland den 11-12/6. Självklart ville jag det 😀 

Det kändes väldigt roligt att jag blev tillfrågat, för det måste då betyda att jag gjorde bra ifrån mig på det förra landslagsuppdraget. Denna gång kommer uppdraget vara etapplopp på ett relativt kuperat terräng, vilket låter hur roligt som helst. Frågan är bara hur bra form jag kommer att vara då, för tävlingarna ligger precis under en hård träningsperiod för att komma i form till SM. Eventuellt får jag justera lite på träningsplaneringen för att känna mig pigg till Tyskland. 

I alla fulla fall så fick jag en kraftig förkylning efter Belgienresan, så jag har fått tagit det lugnt med träningen. De senaste dagarna har jag kännt mig bättre och har kunnat tränat lite mer. Igår blev det ett distanstur med inslag av spurter.


Nu sitter jag i bilen med Björn och Alex påväg till Uppsala för att köra SMACK-serien. Ska bli spännande att se hur kroppen reagerar. 

kommentarer
  1. christerschapiro skriver:

    Grattis! Jättekul!!!

  2. Gualberto Gonzalez skriver:

    Grattis! visa vad du går för:):):)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s