Kermiss med taktik

Publicerat: 6 maj, 2016 i Uncategorized

Igår var det tredje kermissloppet för oss. Förbundskaptenen hade lagt upp en tydlig taktik att vi alla skulle ligga långt fram och hjälpas åt att gå på attackerna. Det var 114 startande så hastigheten var högre än tidigare lopp och det var svårare att ligga långt fram i klungan. I början kändes bena tunga men sen kom jag igång. Jag känner mig nöjd med min prestation då jag följde upplägget och gick på flera attacker och var med i utbrytningar. Trots alla attacker så kunde jag spurta in på en 16:e plats.

kermis2016

Idag har jag känt mig lite krasslig. Då jag är osäker på att om det är en förkylning som spökar eller att det bara är pollen så tog jag det lugnt med träningen och cyklade bara lätt i 50 min längs med kanalen i närheten av där vi bor. Jag hoppas verkligen att jag inte blir sjuk till UCI-tävlingen på sön.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s