Bra start på premiären

Publicerat: 30 april, 2016 i Uncategorized

Ja nu så har jag gjort årets premiär i Belgien. Starten gick så sent som kl 15, därför beordade Martin oss att cykla lätt en timme på fm. Mina ben kändes lätta så det lovade gott inför Kermissloppet.

Det var dryga 80 som kom till start idag. Som vanligt gick det undan på starten men jag hade inga problem. Jag var till och med i en utbrytning med en spanjorska och vann ett spurtpris så det var roligt. Sen tog jag det lugnare men låg hela tiden i fronten av klungan för att vara beredd på attacker. Jag försökte mig på några fler attacker och gick på andras men inga av dem höll. Två gånger skedde det vurpor precis framför mig men hann tvärbromsa eller svänga förbi dem. Fyra stycken lyckades med en utbrytning så för oss övriga i klungan blev det spurt om en femte plats. Jag kom totalt på en sjuttonde plats och blev andra bästa svenska. Emma Ahlstrand kom på en tionde plats.

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s