En overklig tävlingsdag

Publicerat: 26 april, 2016 i Uncategorized

Vilken knasig tävlingsdag det var i Söndags. Vi vaknade upp i Skara till snö ute på gräsmattan. Trots att tidigare väderprognoser hade spått på snöoväder så kändes det så osannolikt när man tittade ut. Påväg till frukosten fick jag höra att vår start på Kinnekulleloppet troligtvis skulle bli uppskjutet med en timme. På grund av osäkerheten och att vi hade ett lagledarmöte så åkte vi ändå upp till starten på planerad tid. 

Där blev det en lång och nervös väntan på om det skulle bli en tävling. När det snöade som mest med snöflingor stora som femkronor och bara två grader var man inte särskilt sugen på att cykla och få fingrar och tår genomfrusna. 

 

Madde och Camilla är laddade för racet.

15 min innan start så beslutades att tävlingen skulle bli inställd för oss damer och herrar elit. Trots att jag inte var helt sugen på att tävla så blev jag besviken att jag inte fick. Tror att den kuperade banan och väderleksförhållandet skulle ha passat mig.  Jag är glad att jag iaf tävlade i lördags så att jag fick upp hastigheten i kroppen. Det var mer surt för tjejerna i laget som åkte ner i lördags för att bara tävla på söndagen. 

   

Vår spanjor i laget var den som mest taggad på att trotsa det svenska vädret och tyckte att vi svenskar är riktiga mesar 😉

  

Edward provcyklar Alices märkbart lilla cykel.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s