Fart och fläkt i Båstad

Publicerat: 3 april, 2016 i Uncategorized

  

I lördags fick jag denna vackra T-shirt som utmärkelse för att jag tog intiativ att få 12 vuxna människor att doppa sig i havet. Är jag nöjd eller är jag nöjd?!! 

  

Tro det eller ej men jag tillsammans med Stockholm ck:s damelitlag och elitmotionärer var i Båstad i på träningsläger i helgen. 

  

Vi hade grymt bra träning där på öppna fällt i starka vindar. Damlaget körde tävlingsspecifik träning inför tävlingspremiären nästa söndag. I fredags blev det tre stycken tuffa lagtempo-intervaller på 20 min. Mina ben kändes inte alls bra då, fick slita rejält i motvinden. Igår blev det två korta träningstävlingar på 36 km. Den första tävlingen körde vi individuellt, dvs alla mot alla. Jag försökte mig på några utbrytningar men att köra ensam i motvinden var ingen barnlek. Under det andra racet var vi indelade i två jämna lag och i varje lag skulle vi utse en spurtare. Det var väldigt roligt att köra taktikspel, lite som schack. Efter träningspasset blev det först ett varmt bad innan vi tog oss modet att bada i havet. Tror att det kalla badet var perfekt för min del, för bena kändes lätta på dagens spurtuppdrag. Förutom spurtträning så blev det även lite rolig teknikträning.

   

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s