En vilovecka?

Publicerat: 26 mars, 2016 i Uncategorized

Snart har det gått en vecka sen lägret från Spanien tog slut. Det var nio helt underbara dagar där med mycket cykling i härlig kuperat terräng, hade bra väder och trevligt umgänge. Den sista dagen innan vi skulle åka hem blev det mycket med vila och bara en lätt 40 minuters runda på cykeln för min del.

  

Det blev en chock när man sedan kom till Sverige och det bara var +1 C och fullt med snöslask. Då ville iaf jag tillbaks till värmen. 

När man har varit borta ett tag så är det mycket att ta i tur med när man kommer hem, tex viktiga mail, samtal och skolarbeten. Sådana saker tar mer energi en vad man kan ana. Trots att jag har haft flera dagars träningsvila efter lägret så har jag det inte känt som helt vila förrän idag. 

Idag blev det en skön sovmorgon hemma hos föräldrarna i Valbo. Sedan åkte hela familjen till Svartviksstugan i Sandviken för att bara ta det lugnt och grilla korv.

  

Vi blev bara där i en kort stunt då det blåste kallt. Istället åkte vi hem, satte oss i solen på baksidan och grillade korv. 

  

Sedan har jag bara tagit det lugnt och läst en lättsmält bok. Det är sådana här dagar utan måsten som man behöver för att återupphämta sig. 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s