Det börjar kännas

Publicerat: 18 mars, 2016 i Uncategorized

Idag var träningen fokuserad på spurtuppdrag. Efter 35 minuters uppvärvmning delade vi in oss i tre gäng. Det var bara jag, Alice och Guelberto i vår grupp så alla var tvungen att hjälpas åt att dra upp hastigheten till spurten där vi turades om att spurta. När man spurtar så tar man verkligen ut allt vad man har i benen så, vilket jag sen märkte av i backarna påvägen hem till hotellet.

   

Jag var även sliten efter gårdagens monsterpass. Den började med 20 min uppvärmning och sen skulle vi upp för en galen lång klättring på 15 km. Jag ville försöka klå Strava-rekordet för damer som låg på 53 min. Jag hann inte få rygg på killarna så fick dra hela vägen upp i ett jämnt tempo som jag visste att jag skulle hålla. Efter 61 min var jag tillslut uppe på toppen. Det var en bra bit efter rekordet men med tanke på all tuff träning dagarna innan så var jag nöjd. 

  

Träningen fortsatte sedan med att på varje klättring köra på i en så hög intensitet som möjligt. Efter sex mil svängde några hem på en kortare runda medan jag och de flesta av grabbarna fortsatte på en längre.

   

 

 Efter några mil till så tog vi ett behövligt glass-stopp i en vacker stad (Ronda) från stenåldern. Sen fortsatte vi på en till klättring och då var jag tvungen att släppa. Fick cykla själv i åtta mil men det var faktiskt rätt skönt att cykla i min egna takt och njuta av utsikten. 

  

Efter 6:50 h effektiv tid, 167km (nytt rekord), 3039 hm och lagom trött kom jag hem. Som sagt, inte konstigt att bena nu börjar kännas. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s