Lagtempo

Publicerat: 14 mars, 2016 i Uncategorized

Har nyss kommit hem från ett bra pass innehållande 50 min uppvärmning/snurr, 20 min lagtempo under tröskel + 15 min över tröskel samt distans i 65 min.

Inför lagtempot så delade vi in oss i två gäng; herrar elit startade först och sen så körde Jonas Bohr, Jacob Johnsson, David Schwieler, jag och Alice. Det kändes riktig bra för mig de första minuterna, hade distanspuls när jag inte var uppe och drog. De sista 15 min var tuffare och eftersom det bara var Jonas, Jacob och jag kvar så fick vi cykla fler körningar. Jonas och Jacob som var riktig starka drog i längre perioder. Jag kände mig nöjd som hängde med dem men det finns en risk att jag kommer få trötta ben inför morgondagens ”tävling”. 

Distanstur uppför berget och nerför den med Jacob, Thomas, Staffan och Jonas (fotograf).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s