På villovägar

Publicerat: 13 mars, 2016 i Uncategorized

Jag är så trött nu att jag knappt vet hur jag ska summera dagen …

Dagen började med en rejäl bufféfrukost för att orka den tänkta femtimmars turen innehållande bergsintervaller.

Under de första 80 min så var tanken att vi skulle cykla tillsammans med killarna men redan på den första stigning började de öka hastigheten. Jag hängde med en bra bit men kom sen på att jag kanske borde ta det lite lugnare om jag skulle klara av att ta mig hem. 

   

 

Väl uppe på berget så fyllde vi på med energi från följebilen. Därefter bestämdes att bilen skulle stanna vid korsningen där vi skulle svänga av till den lite kortare banan och där killarna skulle fortsätta på den 17 mil långa banan. Det blev en stor besvikelse för Alice, mig och Gualberto när vi aldrig såg skymten av bilen med alla förnödenheter. 

   

 

Vi fortsatte att trampa våra intervaller uppför och släppte på i serpentinkurvorna utför. Det var jätteroligt, jag verkligen älskar berg! 

   

 

Efter åtta mil så märkte vi att vi hade glömt att svänga av så det var bara att vända och cykla uppför hela långa backen. Då började humöret tryta för oss alla, bena var slut och energin var låg, vår matprovians började dessutom att ta slut. Väl tillbaks på banan så visade det sig att det var en grusväg som vi skulle ha svänga in på (alltså inte så konstigt att vi missade den). Det visade sig att grusvägen var 1,5 mil lång med kurvor och gropar. Först var vi bittra att vi inte hade kollat upp att det var en grusväg men sen var det bara roligt. 

   

 

De sista milen hem hade vi slut på mat och det var tufft både fysiskt och psykiskt att ta sig hem. Det var tur att vi hade en sån fin utsikt överallt omkring oss.

  

Efter 6:40 h, 140 km och 3376 hm var vi äntligen hemma. 

kommentarer
  1. Karolina skriver:

    Låter som om David ritat den där rutten 😀
    Strongt jobbat, låter sjukt jobbigt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s