Zonträning

Publicerat: 12 mars, 2016 i Uncategorized

Dagens runda blev drygt tre timmar i platt terräng. Vi skulle hålla oss i zon 2 (distanstempo) när vi låg på rulle och zon 3 när vi var fram och drog våra 10 minutare. Ibland blev pulszonen högre men det är ju egentligen inte så konstigt med tanke på att vi körde tillsammans med alla de starka grabbarna.  

   

 

En sak som jag har märkt allt mer den senaste tiden är att det är svårt att veta att man är i rätt träningszoner då pulsen kan variera så mycket beroende på ex om man har vilat dagen innan eller har tränat hårt i flera dagar. Nackdelen om man tränar i fel zon kan vara att man får för lätt eller för hårt träningen, vilket kan påverka de kommande träningarna negativt. Så nu är jag på jakt efter en wattmätare, vilket kan underlätta träningen rejält. 

Åter tillbaks till Spanien. Efter träningspasset så blev det återhämtning med mat och en bra bok i solen. Sen gick jag och Alice en upptäcksfärd i den gulliga byn som vi bor i.  

   

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s