Till Trosa och tillbaks

Publicerat: 28 februari, 2016 i Uncategorized

Igår kl 8.00 samlades jag och mina lagkompisar i Älvsjö för avfärd mot Trosa. Det var en vacker, solig men lite kall morgon och vi alla var peppade på att få en fantastisk träningshelg med varandra. 

  

Vi cyklade i en lugn och behaglig prattempo men då det var 1-2 mil kvar till boendet så fick jag vända och åka bil till Södertälje för att laga min cykel. Tidigare på cykelturen så skedde det en inbromsning som jag inte var beredd på. Istället för att åka in i framförvarande cyklist så valde jag att åka ner i diket. Där tog det stopp och jag flög över cykeln och gjorde en ”sälen”. Turligt nog klarade jag mig helskinnad men cykelns växelöra gick det sämre för. Det var svårt att få tag i rätt öra så det blev en universal som fick bli en nödlösning.

Väl framme i Bergs gård utanför Trosa så blev det en stund relax innan vi utövade en välbehövlig yoga och åt tacos i mängder.

Hemresan blev nästan 4:20h lång med inslag av maxintervaller. Alla var jätteduktiga och det blev en grym bra träning. 

  

Nu set jag fran emot en natts sömn och vilodag imorgon. 

kommentarer
  1. Martin S. skriver:

    Schysst du fick nyttja dina MTB-skills (reflexer)! Hade kunnat gå värre, helt klart.
    Tips till framtiden: alltid växelöra med sig på träningarna. Och så ett extra till liggandes hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s