En helg med föräldrarna 

Publicerat: 7 februari, 2016 i Uncategorized

Jag har haft en fantastiskt bra helg med mina föräldrar. Igår åkte jag som sagt skateskidor på Lugnet i Falun. Pappa hade självklart rätt i att det skulle gå tungt att åka pga väderläget. Jag fick kämpa några varv på värlscupsbanan men det var roligt att åka, speciellt i utförsbackarna med alla dess kurvor.

  

Lite senare på dagen åkte vi två mil med långfärdsskridskor på sjön Runn. Äntligen vågade mamma sig ut på isen och tro det eller ej men hon tyckte det var riktigt skoj att åka skridskor. Isen var fantastisk fin och snabb. I medvinden gick det verkligen undan. 

  

   

Efter en heldag ute i friska luften så åkte vi till vår stuga i Malmjärn. Där tände vi en brasa och bara tog det lugnt medan vi såg på Mello. Det är slitsamt att vara ute en heldag så vi var helt utpumpade och somnade tidigt.

 

Idag blev det inga skidor, istället satte jag på mig spikskorna och började springa hemåt. Jag hann 16 km innan mamma och pappa kom ikapp mig med bilen. 

När man är hemma i Valbo så vill jag självklart passa på och träffa mormor och morfar. Det blev ett obligatoriskt 500 (kortspel). Gissa vem som vann! 😉  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s