Bitter uppvaknande

Publicerat: 4 februari, 2016 i Uncategorized

Idag är en sådan där dag då man vaknar av klockan och känner att man behöver sova en natt till. Det blev stressigt på morgonen så fick ta cykeln till pendeln,  pendeln i sin tur blev någon min sen till centralen så fick springa till tunnelbanan. Lyckades precis komma med tunnelbanan men givetvis blev tunnelbanan sen till Ropsten, så fick springa igen för att hinna med bussen till Bosön men missade bussen precis. Nu får jag efter bitter uppvaknande sitta i Ropsten en halvtimme i väntan på nästa buss… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s