Dagläger

Publicerat: 31 januari, 2016 i Uncategorized

Mitt cykellag har haft dagläger under helgen. Igår var första träningspasset som vi tjejer cyklade tillsammans och det blev en härlig fyra timmars distanstur ute på Ekerö. Vi fick en hel del glada miner och hälsningar ute på vägarna, vilket inte brukar höra till det normala. Egentligen är det nog ännu mer ovanligt är att se 15 st tjejer komma cyklandes i två proffsiga led. Dagen avslutades med en god middag på Café le mond. 

  

Dagens pass blev kortare än igår men det blev istället en hel del fina grusvägar i Hellas. Det gick väldigt tungt för mig idag, fick verkligen kämpa för att hänga med vid backarna. Jag kände mig verkligen usel då de andra såg så pigga ut. När jag sedan cyklade hemåt så stannade jag för att kolla en grej på cykeln. Då märkte jag att bakbromsarna låg hårt emot fäljen. Lättade sedan på dem och vips vad lätt det kändes att cykla. Har iaf lärt mig en läxa, att om jag inte vill ha en onödig tung belastning så bör jag kolla bromsarna innan jag sticker ut och tränar. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s