Klubbyte

Publicerat: 26 januari, 2016 i Uncategorized

Den gångna helgen kom jag äntligen iväg hem till Valbo. Det har varit en fantastisk helg med mycket längdskidor i ett vackert vinterlandskap. Jag bara älskar det 🙂

Hur som helst har jag lovat att berätta mer om mitt klubbyte. Som jag nämnde i årskrönikan, märkte jag förra året att jag behöver ha stöttning av ett lag för att kunna ge mig själv en ärlig chans att prestera på topp.

I höstas blev jag kontaktat av Stockholm cykelklubb och blev erbjuden att bli en del av deras satsning på ett damlag i lvg. Eftersom jag redan hade planer på att gå med i ett lag så var det inte ett svårt beslut för mig, särskilt då Stockholms ck är stationerad på hemmaplan och har ambitioner som stämmer överrens med mina.

Jag ser fram emot den kommande tävlingssäsongen. Det kommer att bli grymt spännande och roligt att tävla samt att känna tillhörighet i ett lag. Känner på mig att det här kommer att bli toppen 🙂

Ska även tillägga att jag kommer att fortsätta att tävla för min moderklubb Härnösands CK i mtb, då det är en klubb som ligger mig varmt om hjärtat och kommer alltid att vara det. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s