Studiebesök i Bosön

Publicerat: 13 januari, 2016 i Uncategorized

Turligt nog för mig så hade min lillasyster Hanna det tråkigt och väldigt lugnt i Uppsala den här veckan så hon bestämde sig för att åka ner och hälsa på mig i några dagar. 

Idag fick hon följa med mig till Bosön och se hur min vardag kan se ut. Den började med ett besök till min grymt bra sjukgymnast. 

   

 

Därefter blev det några timmar vila och eftersom både Hanna och jag har det lugnt i skolan så såg vi på en fin dramafilm  som heter ”Saving mr. Banks”. Kan rekommendera filmen som både var rolig och sorglig.

Kl 15 var både Hanna och jag ombytta och redo att köra styrketräning med ledning av min styrketränade Pierre. Medan jag gjorde maxtest på knäböj så fick Hanna proffshjälp att göra knäböj och marklyft korrekt. Hon var duktig, speciellt på marklyften. Jag var även nöjd men min prestation då jag nu kan lyfta 67,5 kg as to the grass, vilket innebär en 12 % ökning på sex veckor. Efter maxtestet blev det lite fler benövningar. Den sista övningen var väldig speciell och lustig. När Hanna skulle göra tåhävningar så fick jag sitta på hennes bak/bäcken och vice versa.

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s