Dumdristigt eller modigt?

Publicerat: 12 november, 2015 i Uncategorized

Det blir så snabbt mörkt nu, vilket markant minskar antalet upplysta vägval om man ska ut och springa på en em. Eftersom det är så mycket roligare att springa på steniga stigar i skogen än på asfalt så kom jag på den smarta idén att jag igår kunde springa med pannlampa.

Jag började med förväntan knyta springskorna, för att sedan sticka ut på en löprunda som skulle kryddas med en extra spänning. Det är inte precis ofta man väljer att springa i kolmörker på Sörmlandsleden som man bara har sett i dagsljus. Nästan direkt när jag kom in i skogen började jag se ögon som lystes upp av min lampa. Det var lite läskigt, men djuren blev troligtvis mer rädda för mig än vad jag blev för dem.   På början kändes det lite dumdristigt, för tänk om det skulle hända mig något, ex blir anfallen av ett djur eller någon knasig människa, lampan slocknar eller att mobilen dör (som den så ofta gör nu för tiden). Den känslan försvann dock snabbt, det blev riktigt mysigt att springa i skogen en stjärnklar kväll.   

Edit  

kommentarer
  1. Niklas Andersson skriver:

    Hejsan, det skadar nog inte att berätta för nån vart man springer och när man borde vara hemma ? Alt nåt att försvara sig med då finns mycket konstigt folk…

  2. Niklas Andersson skriver:

    Kanon! Precis om man nu inte snubblar … 😉 Lär ju en annan göra iaf haha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s