Måndagsmorgon

Publicerat: 9 november, 2015 i Uncategorized

De senaste veckorna har jag sovit oroligt och i natt var inget undantag så när väckarklockan ringde kl  6:30 var jag inte alls särskild pigg på att stiga upp. Nu sitter jag iaf på bussen påväg till skolan, för att ha en heldag där med plugg, jippi(?)! Men jag får iaf ta det lugnt när jag kommer hem igen, eftersom jag har vilodag från träning. 

Jag har hunnit med att träna en hel del fina cykelpass sedan jag senast skrev. Den mest vackraste turen gjorde jag förra veckan på fredagen. Jag testade att cykla en ny väg som gick längst med en sjö där klipphällar kantade och en färgrik skog skymtade i bakgrunden.

  

Efter ett tag cyklade jag i en rödskimrande tunnel bestående av lövverk (tyvärr så slocknade mobilen och jag kunde inte ta ett foto). Det kändes verkligen magiskt och det är sådana här stunder som jag njuter av cyklingen som allra mest. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s